Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'oignons, en quatre
- 2 gousses d'ail
- 3 poireaux, uniquement le blanc, env. 300 g, en fines rondelles
-
3
tomates, mûres, en quatre (env. 300 g)
lub 200 g de tomates pelées, égouttées et entières (fraîches ou en boîte)
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Białko
- 12.45 g
- Węglowodany
- 48.44 g
- Tłuszcz
- 101.28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 min
Gâteaux en bocal
Keine Bewertungen
Biscottes d’épeautre
6h
Minestrone
45 dk
Purée de riz
10 Min
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
40 dk
Légumes rissolés
20 dk
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55 dk
Nouilles sautées aux légumes
30 Min
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40 dk
Sauté de légumes aux oeufs et riz (Hestan Cue™)
40 dk
Accompagnement à la courgette
30 Min