Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'oignons, en quatre
- 2 gousses d'ail
- 3 poireaux, uniquement le blanc, env. 300 g, en fines rondelles
-
3
tomates, mûres, en quatre (env. 300 g)
lub 200 g de tomates pelées, égouttées et entières (fraîches ou en boîte)
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Białko
- 12.45 g
- Węglowodany
- 48.44 g
- Tłuszcz
- 101.28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 Min
Légumes sautés
10 min
Salade russe
1h 15min
Farine de riz
10 min
Citronette et vinaigrette
10 min
Rouleaux impériaux (nems)
30 Min
Sauce bolognaise
3h 15min
Nouilles sautées aux légumes
30 Min
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Salade de lentilles
30 Min
Salade de betteraves
10 min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min