Pâtes fraîches sans gluten

Pâtes fraîches sans gluten

3.0 5 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 225 g de farine de riz
  • 15 g de farine de sarrasin
  • 3 œufs
  • 35 g d'huile d'olive
  • sel pour la cuisson des pâtes
  • eau pour la cuisson des pâtes

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447 kcal / 1870 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 64.9 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 654.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...