Pâtes fraîches sans gluten
TM6 TM5

Pâtes fraîches sans gluten

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 120 g de farine de riz
  • 100 g de farine de sarrasin
  • 100 g de fécule de pomme de terre
  • 4 œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 45 g d'huile d'olive
  • sel, pour la cuisson des pâtes
  • eau, pour la cuisson des pâtes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1870 kJ / 447 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
64.9 g
Tłuszcz
15.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
3.5 g
Sód
654.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy