Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de farine de riz
- 100 g de farine de sarrasin
- 100 g de fécule de pomme de terre
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 45 g d'huile d'olive
- sel, pour la cuisson des pâtes
- eau, pour la cuisson des pâtes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 64.9 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 654.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5 min
L'histoire Vorwerk
5 min
Caramel liquide
35 min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Glace végane café-noix de coco, brownie et coulis au chocolat noir
9h 30min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pain sans gluten au riz grillé
3 godz. 30 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1sa 10 dk