Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 146.5 mg
Alternatywne przepisy
Sauce tomate
40min
Sauce tomate
55 Min
Feuilletés escargots
40min
Crème dessert citron et menthe
2hod. 12min
Paillassons de pommes de terre
35 Min
Röstis de légumes racines
50 Min
Pickles d'échalotes
15 Min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4sa 30 dk
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2h 35min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Muffins façon pizza
35 Min