Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 146.5 mg
Alternatywne przepisy
Gougères au piment d'Espelette
1h 5 min
Minicupcakes façon sucettes
30 λεπτ.
Focaccia italienne
5h 10 min
Feuilleté au chou rouge
1hod. 25min
L'aventure Vorwerk - LEAB
Brak ocen
Stollen
3h 45 min.
Focaccia blé entier avec oignon et poivron
Brak ocen
Moutarde d'estragon
Brak ocen
Risotto
Brak ocen
Dal à la courge
30 λεπτ.
Oxymel au citron et au gingembre
50 min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min