Urządzenia i Akcesoria
Huile d'olive extra vierge Taralli
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
800 g
Składniki
-
10 g de levure boulangère fraîche
-
175 g de vin blanc sec
-
300 g de farine de blé dur
-
200 g de farine blanche type 45
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
10 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
146.5 mg
Białko
2 g
Kalorie
506.2 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Muffins à l'omelette avec le Nester
50 min
Petits pains façon bretzel
2 godz.
Crackers aux graines
35 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia
3 godz.
Gressins au romarin
1 godz. 40 min
Scones salés au parmesan
35 min
Focaccia aux olives
2 godz.
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Gressins italiens
1 godz. 55 min