Ciuperci umplute cu spanac și parmezan

Ciuperci umplute cu spanac și parmezan

4.5 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porții

Składniki

  • ulei de măsline plus pentru uns
    20 g
  • parmezan tăiat în bucăți (3 cm)
    60 g
  • ciuperci champignon, proaspete mari (aprox. 400 g)
    16
  • căței de usturoi după gust
    2 - 3
  • frunze de spanac congelat decongelat și scurs de excesul de apă
    300 g
  • smântână maturată, 30% grăsime
    60 g
  • cimbru uscat
    ¼ linguriță
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    2 prize

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 6 g
Kalorie 536 kJ / 128 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...