Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 60 g parmezan, tăiat în bucăți (3 cm)
- 16 ciuperci champignon, proaspete, mari (aprox. 400 g)
- 2 - 3 căței de usturoi, după gust
- 300 g frunze de spanac congelat, decongelat și scurs de excesul de apă
- 60 g smântână maturată, 30% grăsime
- ¼ linguriță cimbru uscat
- ½ linguriță sare de mare
- 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus din sfeclă
15 min
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35 min
Desert verde
Brak ocen
Paste cu sfeclă proaspătă
20 min
Rulouri de porc cu spanac
55 min
Somon cu tăiței din dovlecei
25 min
Risotto cu pere și Gorgonzola
30 min
Mojito de afine
10 min
Dip de anghinare și tofu
5 min
Supă de sfeclă cu găluști de verdeață
1 Std. 10 Min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 min
Somon cu crustă de migdale
35 min