Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g pâine, veche de o zi, ruptă grosier
- 20 g ceapă
- ½ - 1 linguriță sare de mare
- 120 g unt, moale
- 250 g ciuperci proaspete (ex. Chestnut sau Portobello), sferturi
- 100 g cremă de brânză
- ½ linguriță nucșoară, întreagă, rasă
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 3 fire pătrunjel proaspăt
- Wartości odżywcze
- na 100 grame
- Kalorie
- 1350 kJ / 323 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuiți cu semințe
30 Min
Brioșe Mac 'n' Cheese
1 Std.
Tort de ciocolată și alune de pădure cu fructe de pădure proaspete
45min
Sos napolitan
1 Std.
Salată de sfeclă roșie
10 Min
Sorbet de grapefruit și vin spumant
Keine Bewertungen
Mămăligă cremoasă cu piersici
50 Min
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Keine Bewertungen
Marmeladă de portocale de Sevilla
2h 30min
Fleică de porc cu ceapă verde
1h 10min
Lipii rapide
20min
Pastă de măsline
5min