Pate de ciuperci

Pate de ciuperci

4.1 24 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g

Składniki

  • pâine veche de o zi, ruptă grosier
    30 g
  • ceapă
    20 g
  • sare de mare
    ½ - 1 linguriță
  • unt moale
    120 g
  • ciuperci proaspete (ex. Chestnut sau Portobello), sferturi
    250 g
  • cremă de brânză
    100 g
  • nucșoară, întreagă rasă
    ½ linguriță
  • zeamă de lămâie
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • pătrunjel proaspăt
    3 fire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 grame

Białko 2.6 g
Kalorie 1350 kJ / 323 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...