Tocană de fasole ochi negru și legume

Tocană de fasole ochi negru și legume

4.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porții

Składniki

  • fasole ochi negru, uscată (vezi recomandare)
    200 g
  • căței de usturoi
    2
  • ceapă tăiată sferturi
    100 g
  • ulei de măsline
    20 g
  • apă plus pentru înmuiat fasolea
    800 g
  • morcovi
    150 g
  • praz
    150 g
  • cartofi nefăinoși (ex. Charlotte), descojiți
    300 g
  • roșii după gust
    1 - 2
  • pastă de roșii
    30 g
  • oțet din cidru de mere
    20 g
  • sos de soia
    40 g
  • sirop de arțar
    20 g
  • sare
    1 linguriță
  • turmeric uscat, măcinat
    2 lingurițe
  • chimion măcinat
    2 lingurițe
  • boia de ardei, dulce
    2 lingurițe
  • scorțișoară măcinată
    ¾ linguriță
  • cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) fărâmițat
    1
    1 linguriță cu vârf concentrat pastă de legume

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 16 g
Kalorie 1497 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...