Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1064.1 mg
Białko
6 g
Kalorie
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Tłuszcz
81.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
15 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Quince tart
1 godz. 10 min
Guacamole
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Pears in orange syrup
45 min
Quick béchamel sauce
15 min