
Urządzenia i Akcesoria
Poulet-Stroganoff
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portion
Składniki
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
rote Peperoni in Streifen (5 mm)400 g
-
Champignons in Scheiben (1 cm)230 g
-
Paprika mittelscharf2 EL
-
Salz2 TL
-
Wasser500 g
-
Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Pouletfleisch geschnetzelt600 g
-
Essiggurken längs gedrittelt, in Scheiben (5 mm)50 g
-
Maisstärke2 EL
-
Wasser3 EL
-
Crème fraîche100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
377 kcal /
1585 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
14 g