Poulet-Stroganoff

Poulet-Stroganoff

3.8 213 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portion

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • rote Peperoni in Streifen (5 mm)
    400 g
  • Champignons in Scheiben (1 cm)
    230 g
  • Paprika mittelscharf
    2 EL
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    500 g
  • Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Pouletfleisch geschnetzelt
    600 g
  • Essiggurken längs gedrittelt, in Scheiben (5 mm)
    50 g
  • Maisstärke
    2 EL
  • Wasser
    3 EL
  • Crème fraîche
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 377 kcal / 1585 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...