Urządzenia i Akcesoria
Hörnlisalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Salz3 ½ TL
-
Wasser1000 g
-
Hörnli250 g
-
Schinkenwürfeli150 g
-
Appenzeller Käse in Stücken (3 cm)200 g
-
Cornichons halbiert100 g
-
Cherry-Tomaten halbiert200 g
-
Naturjoghurt180 g
-
Mayonnaise60 g
-
Senf1 EL
-
Rapsöl3 EL
-
Apfelessig2 EL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
22 g
Kalorie
2114 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wurst-Käse-Salat
10 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Älplermagronen
30 min
Hörnlisalat
30 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Eier-Canapés
10 min
Älpler-Gratin
50 min
Riz Casimir
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min