
Urządzenia i Akcesoria
Mac and Cheese (vegan)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
6 Portionen
Składniki
Veganer Käse-Ersatz
-
Agar-Agar-Pulver10 g
-
Wasser200 g
-
Kokosöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
rote Paprika in Stücken200 g
-
Knoblauchzehe1
-
Tomatenmark5 g
-
Cashewkerne, ungeröstet100 g
-
Sojasauce15 g
-
Hefeflocken20 g
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Zwiebelpulver1 EL
-
Apfelessig15 g
-
Chiliflocken, getrocknet1 - 2 Prisen
-
Salz1 ½ TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen¼ TL
Makkaroni und Fertigstellung
-
Salbei abgezupft4 - 5 Stängel
-
Olivenöl35 g
-
Paniermehl30 g
-
Wasser1200 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
kurze Nudeln320 g
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
rote Chilischote, frisch entkernt, grob gehackt1
-
Mandeldrink130 g
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Curry1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
467 kcal /
19557 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1473 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hin & Veggie!
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy