Urządzenia i Akcesoria
Chips mais e lenticchie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
400 g
Składniki
-
80 g di lenticchie rosse secche
-
80 g di farina di mais tipo fioretto
-
1 - 2 rametti di timo fresco
-
200 g di acqua
-
4 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
494.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
927 kJ /
221.5 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rinfresco in terrazza
24 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bowl con falafel e verdure
30 Min
Medaglioni vegetariani
1 Std. 10 Min
Cracker ai semi senza glutine
1 Std.
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.
Tofu di lenticchie rosse
8 Std. 30 Min
Cracker al farro
2 Std.
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Cracker con farina di lenticchie
1 Std.
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Burger di quinoa e verdure
25 Min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Burger di ceci al rosmarino
20 Min