
Urządzenia i Akcesoria
Chips mais e lenticchie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
400 g
Składniki
-
80 g di lenticchie rosse secche
-
80 g di farina di mais tipo fioretto
-
1 - 2 rametti di timo fresco
-
200 g di acqua
-
4 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
221.5 kcal /
927 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
26.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
494.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rinfresco in terrazza
24 Przepisy
Włochy
Włochy