Pane per la colazione con frutta secca
TM5 TM6

Pane per la colazione con frutta secca

4.9 (38 ocen)

Składniki

  • olio di cocco q.b.
  • 20 g di nocciole tostate
  • 280 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 30 g di miele
  • 250 g di farina integrale
  • 250 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di gherigli di noci
  • 80 g di frutta essiccata mista (mirtilli rossi, prugne, fichi, albicocche, mele) a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
523 kJ / 125 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2.2 g
Sód
40 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy