Cracker con farina di lenticchie
TM6 TM5 TM31

Cracker con farina di lenticchie

4.5 (25 ocen)

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 80 g di lenticchie secche
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 40 g di semi di sesamo
    lub 40 g di pasta di semi di sesamo
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 90 g di acqua tiepida
  • 1 cucchiaino di cremor tartaro

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
166.7 kJ / 39.8 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
0.6 g
Tłuszcz
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
0.5 g
Sód
11.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy