Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di bevanda a base di soia
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 8 vasetti
- Kalorie
- 2348.8 kJ / 561 kcal
- Białko
- 33.7 g
- Węglowodany
- 62.9 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burro di mandorle
20min
Bevanda di avena e datteri
20min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 Std. 15 Min
Bevanda di soia e sesamo
12h 45min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt
12 Std.
Crema spalmabile alle nocciole (vegan)
20min
Zenzero pelato (TM6)
5min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3 Std. 45 Min
Farina di farro
10 min
Ricotta di mandorle e anacardi
24 godz. 40 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min