Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 560 g di petto di pollo a tocchetti (2-3 cm)
- farina tipo 00 q.b.
- 80 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette al sugo in vasocottura
1 Std. 30 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1j
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Croccante a nido d'ape
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1j
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Dolce di mele in vasocottura
1j