Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de cassis frais, préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 186.8 kJ / 44.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Bûche glacée abricot-framboise
1 godz. 20 min
Semifreddo myrtilles et meringues
6h 30min
Pâtes de fruit à la fraise
2 godz. 35 min
Glace à l'abricot
6h 15 min
Pizza maraîchère au brebis
2 godz. 5 min
Sauce aux groseilles
15min
Glace à la fraise et au yaourt
4 Std. 20 Min
Glace à la menthe
3h 20 min
Sorbet cerise et lait de coco
3 godz. 15 min
Sorbet poivron et fruits rouges
12h
Sorbet à l'abricot
10min
Sorbet minute fraise-banane
4 godz. 15 min