Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de cassis frais, préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 186.8 kJ / 44.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Pâtes de fruit à la fraise
2h 35 min
Glace à la menthe
3h 20 min
Sorbet fraise-coquelicot
10 min
Bûche glacée abricot-framboise
1h 20min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3hod. 15min
Sorbet cerise et lait de coco
3hod. 15min
Sorbet au limoncello
3j 10 menit
Sorbet framboise-girofle
12hod.
Œufs à la neige et aux pralines roses
2j 30 menit
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Sorbet à l'abricot
10 min
Sorbet à la fraise
12hod.