Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g de rhubarbe surgelée, en morceaux (1 cm)
- 150 g de fraises surgelées
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 360.8 kJ / 84.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet kiwi
1 Std. 10 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14h
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Compote rhubarbe fraise
35min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la fraise façon italienne
40min