Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g de rhubarbe surgelée, en morceaux (1 cm)
- 150 g de fraises surgelées
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 360.8 kJ / 84.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8 Std. 15 Min
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14sa
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Crème glacée mangue-fraise-noix de coco
6 godz.
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35 min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3hod. 35min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min
Glace à la fraise façon italienne
40min
Sorbet à la fraise
12hod.