Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze śliwek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30min
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min
Sok z winogron (od 6. miesiąca życia)
20min
Szybki gulasz z chorizo i fasoli
20min