Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 500 - 800 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 Min
Wegańskie aïoli
5 Std. 10 Min
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Brokuł z mleczkiem kokosowym
35 Min
Wegańskie lody bananowe z 3 składników
5min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 Min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 Std.
Tartaletki z kremem czekoladowym z awokado
1 Std. 30 Min
Ciasto bananowe z Varomy z polewą toffi
2 Std.
Sernik z Varomy
1 godz. 45 min