Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wytrawny wieniec z wędzonym łososiem
2 Std. 20 Min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 Min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Waniliowy erytrytol
72 Std.
Ryba gotowana na parze, warzywa i pilaw
45 Min
Rumienienie bakłażana
30 Min
Wolno gotowany gulasz cielęcy
2 Std. 10 Min
Pulpety z indyka i warzywa na parze w sosie musztardowo-pieczarkowym
45 Min