
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 500 - 800 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30min
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze papai
15min