Urządzenia i Akcesoria
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 słoik
Składniki
-
300 g polędwicy wieprzowej pokrojonej na 3 cm kawałki
-
10 g oleju
-
40 g sosu sojowego
-
40 g cukru
-
20 g wina ryżowego
-
150 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Nachos w tajskim stylu
1 Std.
Tacos z szarpanym kurczakiem al pastor
45 Min
Zupa Pho
1 Std. 20 Min
Bułeczki bao z duszonym boczkiem i sałatką z czerwonej kapusty i orzeszków (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 Std. 20 Min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Gulasz wołowy w ciemnym piwie
1 Std. 40 Min
Bułeczki bao z wieprzowiną w sosie BBQ
2 Std. 10 Min
Pikantny koreański bowl z wołowiną
1 Std.
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3 Std.
Tantanmen Ramen
45 Min
Szarpana wieprzowina
4 Std. 15 Min