Urządzenia i Akcesoria
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 słoik
Składniki
-
300 g polędwicy wieprzowej pokrojonej na 3 cm kawałki
-
10 g oleju
-
40 g sosu sojowego
-
40 g cukru
-
20 g wina ryżowego
-
150 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Indyjskie racuszki cebulowe (bhaji) z dipem kolendrowym (TM6, TM7)
35 min
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35 min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 min
Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką
15 min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 godz. 20 min
Chutney z czerwonej cebuli
24 godz.
Meksykańska tostada z wołowiną
1 godz.
Pełnoziarniste tacos z szarpaną wieprzowiną w sosie piwnym
4 godz. 55 min
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3 godz.
Bulgogi (wołowina po koreańsku)
1 godz. 30 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min