Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g polędwicy wieprzowej, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 10 g oleju
- 40 g sosu sojowego
- 40 g cukru
- 20 g wina ryżowego
- 150 g wody
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3u.
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2u. 10min
Pilaw z wieprzowiną
50 Min
Pieczony rostbef z purée z suszonymi pomidorami i sosem z czerwonego wina
14h 30min
Małże z serowym sosem
40 Min
Polędwiczki wieprzowe z sosem cebulowo-winnym i pieczonymi batatami (TM5)
1u. 40min
Gulasz wołowy z knedlami z chleba; Serniczki w słoiczkach
2h 15min
Wytrawne palmiery na dwa sposoby
1u. 40min
Kurczak Marengo
55min
Kule burgerowe
3h 30min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1h 20min
Focaccia
2 Std. 50 Min