Urządzenia i Akcesoria
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 słoik
Składniki
-
300 g polędwicy wieprzowej pokrojonej na 3 cm kawałki
-
10 g oleju
-
40 g sosu sojowego
-
40 g cukru
-
20 g wina ryżowego
-
150 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1 godz. 35 min
Chutney z mango
40 min
Sól bekonowa
45 min
Przyprawa za'atar
5 min
Tacos z szarpanym mięsem z kaczki
3 godz. 40 min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 godz. 20 min
Wieprzowina w tortilli po meksykańsku
3 godz. 50 min
Pikantny gulasz na ciemnym piwie
4 godz.
Boczek z kimchi
35 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min
Żeberka teriyaki ze słodko-kwaśnymi warzywami
2 godz.