Urządzenia i Akcesoria
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 słoik
Składniki
-
300 g polędwicy wieprzowej pokrojonej na 3 cm kawałki
-
10 g oleju
-
40 g sosu sojowego
-
40 g cukru
-
20 g wina ryżowego
-
150 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pełnoziarniste tacos z szarpaną wieprzowiną w sosie piwnym
4 godz. 55 min
Chrupiąca posypka z chili (Chilli crunch) (TM6, TM7)
25 min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM5)
1 godz. 15 min
Pikantny dip serowy
20 min
Paleo nachos
45 min
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Karaibskie curry z kurczakiem i słodkim ryżem
2 godz. 20 min
Tacos z szarpanym mięsem z kaczki
3 godz. 40 min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 godz. 20 min
Wieprzowina z trawą cytrynową (Kuruma iraichchi) z kokosowymi roti
2 godz.
Kofty z wołowiny i fety
2 godz. 30 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min