Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
500 g wody
-
300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 min
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min