Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco

Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco

4.7 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g

Składniki

  • 400 g d'amandes, entières, décortiquées
  • 80 g de sucre
  • 1 c. à café de sucre vanillé
  • 10 g d'eau
  • 150 g de noix de coco râpée
  • 50 g de sucre glace (opcjonalnie)
  • 200 g de chocolat de couverture, blanc en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 74 mg
Białko 10 g
Kalorie 2257 kJ / 539 kcal
Tłuszcz 42 g
Błonnik 10.1 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...