Wersje kompatybilne
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'amandes, entières, décortiquées
- 80 g de sucre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 10 g d'eau
- 150 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre glace (opcjonalnie)
- 200 g de chocolat de couverture, blanc, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2257 kJ / 539 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 10.1 g
- Sód
- 74 mg
Alternatywne przepisy
Petits croissants à la vanille
1h 30min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1 Std. 25 Min
Pain toupie rapide
40min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Sauce BBQ
20 Min
Pain plissé margherita
3h 15min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 Min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Risotto alle cinque P
30 Min