Sauce chili aigre-douce

Sauce chili aigre-douce

5.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g

Składniki

  • 200 g d'eau et 30 g (3 c. à soupe) pour le mélange
  • 2 - 3 piments rouges, longs épépinés et coupés en morceaux
  • 20 g de jus de citron
  • 100 g de vinaigre balsamique blanc
  • 80 g de sucre
  • 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 505 kcal / 2114 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 119 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...