Urządzenia i Akcesoria
Caramel de base
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g
Składniki
-
30 g d'eau
-
1 c. à café jus de citron
-
300 g de sucre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
16.4 kJ /
3.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glace à la vanille
12 Std.
Tarte Tatin
1 Std.
Pain garni de ragoût de veau
Keine Bewertungen
Sirop de gousse de vanille
30 Min
Gâteau vapeur aux épinards
35 Min
Gâteau au caramel
3 Std. 50 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Keine Bewertungen
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Dorer légèrement ail et oignons
Keine Bewertungen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Rissoler 200 g d'oignons
20 Min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1 Std. 10 Min