Wersje kompatybilne
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů konzervované bílé cizrny, scezené
- 250 gramů cibule, na kousky (3-4 cm)
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů olivového oleje
- 500 gramů hlívy ústřičné, na proužky (2 cm)
- 1 čajová lžička mleté papriky
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 300 gramů zeleninového vývaru
- 1 špetka chilli koření (opcjonalnie)
- ½ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvé máty, pouze listy, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 14.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 Min
Čočkovo-dýňová polévka
1 godz.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 godz.
Turecká nevěstina polévka
50 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 godz. 10 min