Wersje kompatybilne
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Celerové řízky
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 80 gramů toastového chleba, na kousky
- 500 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli, plus extra navíc
- 700 gramů brambora, na kousky
- 800 gramů celeru, na plátky (1,5 cm)
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 50 gramů hladké mouky
- 2 vejce, rozšlehané
- oleje na smažení
Jogurtový dip
- 4 polévkové lžíce směsi bylinek, čerstvých, např. petržel, pažitka, kopr (dle chuti)
- 300 gramů bílého jogurtu, smetanového
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky kari
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2208 kJ / 527 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 11.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus z červené řepy
10min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1h
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 godz. 25 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Smetanové brambory se špenátem
50min
Květáková pizza s klobáskou
1 Std. 20 Min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Čočkové stew s pancettou
1h