Wersje kompatybilne
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Celerové řízky
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 80 gramů toastového chleba, na kousky
- 500 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli, plus extra navíc
- 700 gramů brambora, na kousky
- 800 gramů celeru, na plátky (1,5 cm)
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 50 gramů hladké mouky
- 2 vejce, rozšlehané
- oleje na smažení
Jogurtový dip
- 4 polévkové lžíce směsi bylinek, čerstvých, např. petržel, pažitka, kopr (dle chuti)
- 300 gramů bílého jogurtu, smetanového
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky kari
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2208 kJ / 527 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 11.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvové karbanátky se sezamem
50 min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Květáková pizza
30 min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1 godz.
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1 godz.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Fazolové placičky
10 Std. 30 Min
Gratinovaný květák
55 min
Lasagne s kysaným zelím
1 godz. 50 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 Std. 10 Min