Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů kuřecích prsou
- 2000 gramů vařící vody
- 15 gramů olivového oleje
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 120 gramů pórku, na plátky (1 cm)
- 1 stroužek česneku, na plátky
- 1 červená chilli paprička, čerstvá, napůl, zbavená semínek (opcjonalnie)
- 1 bobkový list, sušený
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu
- 100 gramů krup, namočených přes noc, poté opláchnutých a scezených
- 140 gramů mrkve, na kolečka (5 mm)
-
2
zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené
lub 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty - 50 gramů baby špenátu
- 75 gramů mraženého zeleného hrášku
- sůl, podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1301 kJ / 309 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 628 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1 Std. 10 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 Min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1 godz.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 min
Salát detox
10 min
Kuřecí ragú
50 min