跳水泡菜

跳水泡菜

4.8 24 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 胡萝卜 去皮,切6厘米长条状
    150 克
  • 莴笋 去皮,切6厘米长条状
    150 克
  • 白萝卜 去皮,切6厘米长条状
    150 克
  • 冰糖
    45 克
  • 15 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 矿泉水
    100 克
  • 白醋
    50 克
  • 泡椒
    20 克
  • 花椒 (约1茶匙)
    1 - 2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1586.7 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 334.5 kJ / 80 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 18.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...