Urządzenia i Akcesoria
开洋干贝炖冬瓜浇头
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 人份
Składniki
-
虾米15 克
-
干贝 提前水里浸泡1小时沥干20 克
-
油20 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
虾仁 开背去除虾线100 克
-
料酒10 克
-
生抽 (约3克)½ 茶匙
-
冬瓜 去皮切块300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
水40 克
-
葱 切末5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1140.3 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
803.5 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny