Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de gaufrettes à la vanille
- 300 g de lait concentré sucré
- 300 g de noix de coco râpée, et un peu pour la finition
- 30 g de noisettes décortiquées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 758.1 kJ / 182.4 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 23.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chorba tunisienne
45min
Mon petit hachis Parmentier
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1h
Pompe croquante à la crème
5h 30min
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7h
Petits pains au lait de soja
2u. 20min
Sayadieh (riz épicé au poisson)
50min
Msemen
40min
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Ghoribas marocains
35min