Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1280.4 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
70.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Choron Sauce
20 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Fougasse
2 godz.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min