Prawn and Asparagus Basil Ravioli
TM6 TM5 TM31

Prawn and Asparagus Basil Ravioli

4.6 (12 ocen)

Składniki

Basil Pasta Dough

  • 30 g fresh basil leaves
  • 3 large eggs
  • 330 g 00 flour
  • 1 Tbsp olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Ravioli Filling

  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g bread
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 120 g onions, quartered
  • 100 g asparagus, woody ends discarded
  • 30 g large raw prawns, peeled, deveined
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp ground black pepper

Assembly

  • 00 flour, for dusting

Cooking

  • water, for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2320.4 kJ / 554.6 kcal
Białko
23.4 g
Węglowodany
70.1 g
Tłuszcz
19.4 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
3.6 g
Sód
1280.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy