Urządzenia i Akcesoria
Bloodshot Devilled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
-
medium eggs cold6
-
water1200 g
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
beetroot juice50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
black olives pitted, cut in slices (2 mm)4
-
fresh parsley chopped1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Number Cake
2 godz.
Furikake Seasoning
1 godz. 5 min
Flourless Gianduja Cake
2 godz. 40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Ghost meringues
12 godz. 25 min
Dalgona coffee with Irish cream
15 min
Yule Log
3 godz.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.