Bloodshot Devilled Eggs
TM6

Bloodshot Devilled Eggs

3.4 (7 ocen)

Składniki

  • 6 medium eggs, cold
  • 1200 g water
  • 2 pinches ground cayenne pepper
  • ½ tsp fine sea salt
  • 50 g beetroot juice
  • 30 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp black pepper, freshly ground
  • 4 black olives, pitted, cut in slices (2 mm)
  • 1 sprig fresh parsley, chopped
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
235.3 kJ / 56.2 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
141.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy