Urządzenia i Akcesoria
Bloodshot Devilled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
-
medium eggs cold6
-
water1200 g
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
beetroot juice50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
black olives pitted, cut in slices (2 mm)4
-
fresh parsley chopped1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemonade
5 min
Pizza Mummy
1 godz. 20 min
Dubai Chocolate Bar
2 godz. 20 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Traditional Irish Stew
4 godz. 30 min
Christmas Quesadillas
55 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Hot Apple Tea
40 min
Creamy Feta Dip
5 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min