Urządzenia i Akcesoria
Bloodshot Devilled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
-
medium eggs cold6
-
water1200 g
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
beetroot juice50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
black olives pitted, cut in slices (2 mm)4
-
fresh parsley chopped1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pastry Tartlets
1 godz. 45 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Tropical Smoothie
5 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 godz.
Pink Lemonade
30 min
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Chocolate Orange Hot Chocolate Stirrers
2 godz. 15 min
Pistachio Cupcakes
40 min
Chocolate Guinness® Cake
2 godz. 5 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min