Urządzenia i Akcesoria
Bloodshot Devilled Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
-
medium eggs cold6
-
water1200 g
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
beetroot juice50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
black olives pitted, cut in slices (2 mm)4
-
fresh parsley chopped1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and Raspberry Jam
20 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Citrus Water
35 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Ghostly Pizza
1 godz. 45 min
Spanish Brunch
1 godz. 15 min
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Mini Everything Bagels
1 godz. 20 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 godz. 20 min