Urządzenia i Akcesoria
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.1 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
3098.7 kJ /
740.6 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Pasta with Pork and Beans
45 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Meat Stock Paste
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 Std.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min