Urządzenia i Akcesoria
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.1 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
3098.7 kJ /
740.6 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min