![Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/034baea5-b986-4652-97a8-f205344e5a5f/Derivates/f2eb8e99-53d3-4314-afb5-eb1bb454d011.jpg)
Wersje kompatybilne
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g mixed fresh mushrooms, halved or quartered if large
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g stale bread, torn in pieces
- 1 lemon, finely grated, zest only
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch to taste
- 1500 g pork loin, ready to stuff (see tip)
- 300 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 500 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g cider, dry
- 1 garlic bulb, plus 1 clove peeled
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)
- 200 g milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3098.7 kJ / 740.6 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 37.4 g
- Tłuszcz
- 40.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 679.1 mg
Alternatywne przepisy
Ham and Cheese Puff Pinwheels
2h
Mexican Chicken Ring
55 Min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Pierogi with Meat
1 Std.
Spanish Rice
35 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.