
Urządzenia i Akcesoria
Frużelina tropikalna do tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki (ok. 1 szt.)300 g
-
marakuja tylko miąższ1
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego5 g
-
zimnej wody2 łyżki
-
skrobi ziemniaczanej1 czubata łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
13.3 kcal /
55.5 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska