Frużelina tropikalna do tortów

Frużelina tropikalna do tortów

4.9 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji

Składniki

  • 300 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki (ok. 1 szt.)
  • 1 marakuja tylko miąższ
  • 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 2 łyżki zimnej wody
  • 1 czubata łyżeczka skrobi ziemniaczanej

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 13.3 kcal / 55.5 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...