
Urządzenia i Akcesoria
Frużelina tropikalna do tortów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
300 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki (ok. 1 szt.)
-
1 marakuja tylko miąższ
-
5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 łyżki zimnej wody
-
1 czubata łyżeczka skrobi ziemniaczanej
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
13.3 kcal /
55.5 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Krem kokosowy
15 min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Frużelina malinowa
10 min