
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt kakaowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
mąki pszennej200 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego30 g
-
proszku do pieczenia (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
-
jajek8
-
cukru200 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
134.5 kcal /
562.8 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
44.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Krem z masłem orzechowym i kajmakiem
5 min
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Biszkopt
1 godz. 50 min