Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orkiszowe ciasteczka serca z dżemem
2 godz. 20 min
Wegańskie kulki mocy
15 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Owsiane batoniki z batatami
55 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 godz.
Ciastka z migdałami i gorzką czekoladą
40 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min