
Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
batat mały (200-250 g)1
-
jajka2
-
migdałów, blanszowanych250 g
-
cukru150 - 200 g
-
orzeszków piniowych (patrz wariant)300 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
303 kcal /
1267.9 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
23.2 g
Węglowodany
20.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
19.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Batoniki proteinowe
50min
Ciasto czekoladowo-dyniowe na mące gryczanej
2h
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1h
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40min
Lamingtony bez pieczenia
1h
Pizza na spodzie z batatów
1h 5min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1h 45min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1h 30min
Chleb gryczany
1h 35min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2h 45min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1h 10min