Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 godz.
Kulki witalności
25 min
Wegańskie kulki mocy
15 min
Trufle kokosowe z białą czekoladą
1 godz. 15 min
Proteinowy blok twarogowy z czekoladą
5 godz. 55 min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 godz. 55 min
Keks migdałowo - gryczany
1 godz.
Pikantne karmelizowane orzechy z rozmarynem
45 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Kruche ciasteczka z orzechami laskowymi (bezglutenowe)
1 godz. 20 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Ciasto czekoladowo-dyniowe na mące gryczanej
2 godz.