Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 godz.
Tartaletki z kremem czekoladowym z awokado
1 godz. 30 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Ryżowo-kokosowe kulki (arancini) nadziewane suszonymi śliwkami
1 godz. 20 min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 godz. 20 min
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Naleśnikowe roladki z łososiem (bez glutenu)
1 godz. 50 min
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
55 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Mini pizze na brokułowych spodach
40 min
Placki ziemniaczane (rösti) z musem jabłkowym
40 min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 godz. 30 min