Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 godz. 30 min
Wegańskie ciasteczka migdałowe z kawałkami czekolady
35 min
Bułki bezglutenowe na zakwasie owsiano-ryżowym
18 godz. 40 min
Kokosowy napój z orzechów nerkowca
25 min
Faworki bezglutenowe
1 godz. 15 min
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16 godz.
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 godz. 50 min
Ciastka ryżowe z pistacjami i białą czekoladą
1 godz. 50 min
Dal z kurczakiem i szpinakiem
40 min
Deser z marchewki i nerkowców
25 min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 godz. 30 min
Lody pistacjowe
9 godz. 30 min