Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamingtony bez pieczenia
1h
Batoniki żurawinowo-kokosowe
1h 40min
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4h 50min
Czekoladowe jajka z migdałami
3h 15min
Tartaletki z kremem czekoladowym z awokado
1h 30min
Wegańskie „masło”
2h
Faworki bezglutenowe
1h 15min
Czarne sezamki
1h 50min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3h 30min
Magdalenki (bez glutenu)
1h
Bezglutenowy chleb życia
1h 10min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1h 10min