
Urządzenia i Akcesoria
Krakersy z sezamem i makiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
-
mleka100 g
-
mąki chlebowej210 g
-
oliwy z oliwek10 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki90 g
-
soli1 ½ łyżeczki
-
ziaren sezamu, białego uprażonego1 łyżeczka
-
ziaren sezamu, czarnego uprażonego1 łyżeczka
-
maku2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
218 kcal /
912 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Grissini - paluchy chlebowe
3 godz.
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1 godz.
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 godz. 30 min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 godz. 40 min
Włoskie grissini
2 godz.
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30 min
Chrupkie pieczywo orzechowe
1 godz. 50 min
Bajgle musli z masłem migdałowym
2 godz. 30 min
Chrupkie pieczywo
40 min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 godz. 40 min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1 godz. 40 min