
Urządzenia i Akcesoria
Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 sztuk
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki100 g
-
białych pieczarek, świeżych dużych (patrz wskazówka)20
-
czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki1 - 2
-
ząbki czosnku2
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół100 g
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście20 g
-
serka kremowego podzielonego na kawałki150 g
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki200 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
94 kcal /
389 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Grillowane skrzydełka w marynacie cytrynowo-pieprzowej
1 godz. 50 min
Marynata do krewetek z grilla
5 min
Śródziemnomorska sałatka ziemniaczana (z osłoną noża miksującego 2.0)
55 min
Grillowane warzywa z serem feta
35 min
Sałatka ziemniaczana na ciepło (z grilla)
1 godz. 10 min
Marynata z musztardą i curry
15 min
Grillowane szaszłyki z łososia z majonezem kolendrowym
50 min
Grillowane szaszłyki drobiowe (drobiowe cevapcici) z warzywami
1 godz. 30 min
Carpaccio z buraka z serem buratta (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 30 min
Sos do potraw z grilla
15 min
Karkówka marynowana z grilla
3 godz. 20 min
Tzatziki
15 min