Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
TM6 TM5

Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili

4.5 (210 ocen)

Składniki

  • 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 białych pieczarek, świeżych, dużych (patrz wskazówka)
  • 1 - 2 czerwone papryczki chili, świeże, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 100 g czerwonej cebuli, przekrojonej na pół
    lub 100 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 150 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
  • 200 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
389 kJ / 94 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy