Urządzenia i Akcesoria
Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 sztuk
Składniki
-
100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
20 białych pieczarek, świeżych dużych (patrz wskazówka)
-
1 - 2 czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
-
2 ząbki czosnku
-
100 g cebuli, przekrojonej na pół100 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
-
20 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
150 g serka kremowego podzielonego na kawałki
-
200 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
6 g
Kalorie
389 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka szopska z krojonych warzyw (TM5)
20 min
Grillowane skrzydełka w marynacie cytrynowo-pieprzowej
1 godz. 50 min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM5)
20 min
Marynata do krewetek z grilla
5 min
Grillowane warzywa z serem feta
35 min
Sałatka ziemniaczana na ciepło (z grilla)
1 godz. 10 min
Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
25 min
Sałatka z preclami
30 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Paszteciki śródziemnomorskie
50 min
Wrapy caprese
10 min
Shakshuka z patelni
50 min