
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- du zeste de citron jaune
- 3 gousses d'ail
- 2 brins de romarin frais effeuillés
- ½ c. à café de sel selon vos goûts
- 4 pincées de poivre moulu selon vos goûts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 900 g de gigot d'agneau désossé par votre boucher
- 200 g d'haricots verts frais équeutés
- 1000 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles, coupées en deux
- 100 g de navets nouveaux, de petite taille et coupés en deux
- 200 g de carottes nouvelles, détaillées en bâtonnets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 483 kcal / 1957 kJ
- Białko
- 30 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Węglowodany
- 18 g
- Błonnik
- 4 g