
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 branches de romarin frais les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps en morceaux (2 cm)
- 1500 g gigot d'agneau
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 282.5 kcal / 1182 kJ
- Białko
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.5 g