Agneau en croûte à l'Italienne

Agneau en croûte à l'Italienne

4.4 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions

Składniki

  • 5 branches de romarin frais les feuilles uniquement
  • ½ bouquet de basilic frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • ½ bouquet d'origan frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • ½ bouquet de persil frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • 8 gousses d'ail
  • 2 citrons le zeste et le jus
  • 2 c. à café de sel
  • 3 oignons de printemps en morceaux (2 cm)
  • 1500 g gigot d'agneau
  • 1000 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24.8 g
Kalorie 1182 kJ / 282.5 kcal
Tłuszcz 19.2 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...