Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème au safran
- 20 g de miel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 dose de pistils de safran
- 300 g de crème, min. 30% M.G.
- 200 g de lait entier
- 5 jaunes d'oeufs
- 1 pêche
- 200 g de fraises
- 100 g de framboises
- 2 c. à soupe de jus d'orange
- 2 c. à soupe de liqueur de fraises (opcjonalnie)
Le crumble
- 50 g de sucre roux
- 30 g d'amandes en poudre
- 50 g de beurre, mou, en morceaux
- 50 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 45.8 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Bâtonnets de graines croquants au bacon et fromage
Keine Bewertungen
Sabayon classique
15 min
Duo de mini-tresses au beurre
Keine Bewertungen
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25min
Sauce béarnaise
15 min
Crackers au fromage
2j 30 menit
Chilli con carne
40min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Sabayon
15 min
Focaccia aux oignons
2h
Soupe de poisson de Majorque
40min