Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de poulet, désossé, dépiauté, dénervé et coupé en morceaux
- 200 g d'un mélange de légumes blancs (p. ex. céleri, oignons, ail, poireau) coupés en morceaux
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (p. ex. romarin, thym, persil) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
100
g de vin blanc
lub 100 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre entières
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 685 kJ / 162 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5 Min
Pesto de basilic
10 Min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 Min
Forêt noire aux cerises amarena
5u.
Éplucheur Casserole de patates douces
1h 20min
Saumon aux herbes et citron Sous vide
1h 40min
Salade de crudités
10 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 Min
Pâte de bouillon de viande
45 Min
Beurre
40 min
Crème glacée au chocolat
12h
Pâte de bouillon de légumes végane
1h