Mushroom and white wine cream sauce
TM6

Mushroom and white wine cream sauce

4.6 (50 ocen)

Składniki

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 230 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
  • 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
  • 60 g eschalots, cut into halves
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 125 g pouring (whipping) cream
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 600 g
Kalorie
3971.3 kJ / 945.5 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
87.6 g
Tłuszcz nasycony
56.8 g
Błonnik
3.9 g
Sód
1659 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy