![Mushroom and sun-dried tomato fettuccine Mushroom and sun-dried tomato fettuccine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A85068C-0F10-4F3B-AA67-16146E55B20D/Derivates/d904c26d-41da-4814-b1cf-6b4de5af7ee3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 20 fresh basil leaves
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 350 g fettuccine
- 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
- 2 garlic cloves
- 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 68.1 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 694.6 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Pasta with tuna
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Penne and vegetables
35 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min