Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
fresh basil leaves20
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
fettuccine350 g
-
olive oil ; plus 1 tablespoon extra35 g
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms cut into quarters500 g
-
salt½ tsp
-
semi sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
pouring (whipping) cream120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694.6 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
2805.8 kJ /
668.1 kcal
Tłuszcz
31.6 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Rendang curry
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Pad see ew
30 min
Penne and vegetables
35 min
Mexican stack
45 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Quick fix noodles
15 min
Lentil bolognese
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.