
Urządzenia i Akcesoria
Pasta med ruccolapesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
Ruccolapesto
-
ruccola, blader65 g
-
salt1 ts
-
olivenolje50 g
-
hvitløksfedd1
-
solsikkeolje20 g
Pasta
-
hvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing400 g
-
egg (ca. 110 g)2
-
olivenolje7 g
-
eggeplommer (ca. 170 g)7
-
vann pluss ekstra til koking av pasta20 g
-
salt pluss ekstra til koking av pasta1 ½ ts
-
cherrytomater delt i to100 g
-
oliven delt i to40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
668.6 kcal /
2797.3 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
80.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
1869.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
20 min
Brak ocen
Brak ocen
5 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
55 min
Brak ocen