Wersje kompatybilne
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de garbanzos secos
- 440 g de agua
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
500
g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
lub 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm - 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 1943 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cubitos de chocolate (dátiles, cocoa y avena)
20 min
Crepas de avena rellenas de requesón
40 min
Avena con chocolate y frutos rojos
20 min
Hot cakes sin gluten
30 min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50min
Pasta con pesto y pollo
30 min
Tostadas de arroz con aguacate y garbanzo
10min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min
Ravioles de pollo (sin gluten)
1h
Avena de chocolate sin lácteos
20 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min
Pastel Azteca low carb
50min