Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso parmesano
- 200 g de harina
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 dientes de ajo
- 50 g de poro
- 80 g de zanahoria
- 30 g de apio
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 30 g de puré de tomate
- 900 g de costillas de res, con hueso, en trozos pequeños
- 2 cditas de sal
- 350 g de vino tinto
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3347 kJ / 797 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Pizza Marina
1 Std.
Queso relleno yucateco
3u.
Arroz al azafrán con pavo
40min
Bernesa con ejotes blanqueados
15 Min
Quesadillas de mariscos
2 Std.
Tortellini de carne en caldo
1h 15min
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Solomillo de cerdo con tocino
1 Std.
Pollo a la cazadora
40min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1 Std. 30 Min