Porridge aux fruits rouges

Porridge aux fruits rouges

4.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • 20 g de framboises surgelées
  • 250 g de fraises et quelques-unes en lamelles pour la finition
  • 150 g de framboises fraîches et un peu pour la finition
  • 100 g de myrtilles et un peu pour la finition
  • 1 banane coupée en morceaux
  • 110 g de flocons d'avoine et un peu pour la finition
  • 40 g de noix de cajou
  • 150 g de yaourt à la grecque
  • 20 g de groseilles rouges (opcjonalnie) et un peu pour la finition
  • 35 - 40 g de sirop d'agave
    30 - 40 g de miel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 374 kcal / 1571 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 29 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...