Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure

Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure

4.8 1.2K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolla bianca in quarti
  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 4 cosce di pollo senza pelle
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 5 foglioline di salvia fresca lavate
  • 2 - 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 150 g di vino bianco secco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 505 kcal / 2113.5 kJ
Białko 54.6 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 1179.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...