Urządzenia i Akcesoria
Lenticchie in umido
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di cipolla dorata in quarti170 g
-
di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)150 g
-
di gambo di sedano a pezzi (0.5-1 cm)40 g
-
di acqua1100 g
-
di dado per brodo vegetale2 cucchiaini
-
di lenticchie secche300 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
228.1 kcal /
954.5 kJ
Białko
12.9 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36.9 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
34.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quotidiana
30 Przepisów
Włochy
Włochy