Lenticchie in umido

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla dorata in quarti
    170 g
  • di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
    150 g
  • di gambo di sedano a pezzi (0.5-1 cm)
    40 g
  • di acqua
    1100 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini
  • di lenticchie secche
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 228.1 kcal / 954.5 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 36.9 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 34.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...