Pasta e ceci

4.4 720 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
    80 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di ceci in scatola scolati e sciacquati
    400 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pomodori ciliegino a metà
    100 g
  • di pasta per minestra (tipo ditalini)
    160 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 374.9 kcal / 1568.7 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 57.8 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1407.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...